Shih Tzu

Big Choice

Bichon Havanais

 

Hvordan skal Du købe hvalp ?

Først og fremmest skal Du huske en grundregel:

Du skal ikke købe en hvalp fordi den er sød – Du skal købe hvalp hos en opdrætter, hvor Du føler dig tryg ved at købe den – alle hvalpe er søde!

- Hos en opdrætter man er på bølgelængde med. Hvor deres hunde trives og går sammen med familien og ikke lever afsondret det meste af tiden.

- Hvor man føler at hvalpene er trygge og godt socialiseret (imødekommende m.m.). Hvor de har gået tur, kørt i bil og prøvet mange ting, som er vigtige at hvalpene får oplevet.

- Og hos en opdrætter hvor Du føler at Du altid kan få hjælp. Der vil altid være spørgsmål, hvor Du skal kunne trække på opdrætterens erfaring.

- Spørg altid om I må se moderen og gerne også de andre hunde, og hvor de lever.

Hvis noget af ovenstående ikke føles rigtigt, eller hvis der er noget, man ikke må se - så spørg jeg selv om I ønsker at købe hund der.

Alt hvad en hvalp lærer indtil  den er ca. 16 uger fungerer som om det er medfødt – herefter vil alt nyt være tillært. Så det er opdrætterens ansvar at starte dette bedst muligt.

HUSK altid at få en købsaftale. Det er Din garanti for hvad Du har købt.

Alle opdrættere under Dansk Kennel Klub er underlagt købeloven, og hvad det betyder med garanti.

Hvis Du køber andre steder er det for det meste et privat køb (dårligere købelov), og her skal Du sikre Dig med en detaljeret kontrakt.

PAS PÅ med at købe hos hundehandlere (ingen eller mystisk stamtavle) samt køb af hunde fra udlandet. Hvalpe der ofte ”tilfældigvis” er kommet hjem fra en ven/familiemedlem fra udlandet – tit Østeuropa.

 

Vi gør vores bedste for at give de små en så god start på livet som muligt.

Og vi står til rådighed til enhver tid med hjælp og gode råd.

Yvonne & Peter

   

 

Ludvig kommer hjem til Solrød!

Hvad mon gemmer sig her?

Hva' er Du for een ?

Ææææææh - her er vist noget galt!!

Det er da mig, der er rovdyret

Big Choice 

Yvonne & Peter Frederiksen
Aldersro 6
DK-4681  Herfølge
Tlf:    40 56 37 62  -  50 90 96 03