Shih Tzu

Big Choice

Bichon Havanais

 

 

Hvordan gør vi ?

Alle vores hvalpe vokser op sammen med os, og er i kontakt med os hele tiden. Alle vores hunde bor i det hele taget sammen med os.

En hvalp får først øjne når den er ca 12-14 dage, og kan først høre når den er ca. 3 uger. Men vi mener at socialiseringen starter fra dag 1. Derfor er de i hænder mange gange hver dag.

Omkring 3 uger får de en lidt større hvalpegård, og nogle dage senere begynder de at spise hvalpefoder.

5 uger gamle udvides hvalpegården, og de kommer ud blandt de voksne under opsyn, selvom vi aldrig har haft problemer med babyer og voksne hunde sammen.

Samtidigt kommer de ud på terrassen, og 6 uger gamle begynder vi at træne gåture – én ad gangen.

Vi bruger en metode, som Yvonne har lært fra et seminar om ulveflokke:

Vi har et stisystem, hvor der er fred og ro. Her sættes hvalpen ned uden snor – og så går vi væk! Lidt væk og kalder – lidt mere og kalder. På et tidspunkt kommer hvalpen (hvor skulle den ellers gå hen!). Man skal aldrig hente hvalpen – så lærer den at det jo er os der kommer.

Når vi har gjort dette nogle gange, går din hund aldrig fra dig.

Undervejs i ugerne er de blevet støvsuget (næsten), og har kørt bil samt været med i hvad der ellers sker i hverdagen.

Hvis vejret er til det, tager vi på tur til Vallø Slotspark med moderen og alle hvalpene. Det er et syn for guder at se dem løbe omkring i parken.

Som hvalpekøber er Du velkommen til at komme så tit du ønsker. Det at følge sin hvalp i opvæksten er en stor oplevelse. Under disse besøg kan vi så også få en snak omkring det at få hvalp. Og få afklaret nogle af de spørgsmål, der altid dukker op. Samtidigt gennemgår vi pasning og pleje af hvalpen, samt nødvendigt udstyr og metoder.

Hvis det passer med et besøg, kan man komme med på ”park-tur”.

Og har I besluttet at købe hvalp hos os, kommer vi gerne på besøg med alle hvalpene (dog helst på Sjælland). Det er en enorm socialiseringstur – både for hvalpene og såmænd også for Jer!!

Så kan vi også se om der er nogle specielle forholdsregler, som I bør tage – eks. om indhegning er i orden, eller om der er giftige planter i haven I skal tage hensyn til.

Vi afleverer normalt først vores hvalpe når de er 10 – 12 uger (der kan selvfølgelig være specielle hensyn). Vi har erfaring med at det giver den mest trygge start på deres liv et nyt sted, og gør det hele meget nemmere for den nye familie.

I de fleste tilfælde kommer vi og afleverer hvalpen. Det giver tryghed når vi er med, og så kan vi bruge noget tid på at hvalpen kommer godt i gang med det nye liv.

Herefter står vi altid til rådighed med hjælp og gode råd. Og I er velkomne til at komme til os, så vi evt. kan hjælpes ad.

 

    

       Besøg i Helsinge før hvalpen kommer hjem                                  Tur til Vallø Slotspark

 

 

Vi starter i en stor hundeseng - vi skal jo have både øjne og ører før "tempoet" vokser

3 uger får vi en større hvalpegård

Omkring 5 uger skal vi have plads - nu går det jo stærkt!

Big

Choice

Yvonne & Peter Frederiksen
Aldersro 6
DK-4681  Herfølge
Tlf:   40 56 37 62  -  50 90 96 03